joga futoknak joga sportoloknak nyujtas 01

Nyújtás és mobilizálás - online, egyéni terv alapján

Ha úgy érzed, szakember segítségével hatékonyabban menne a nyújtás és az ízületek mobilizálása, ha nem szeretnél hibát elkövetni, és szeretnéd, ha valaki a te egyéni céljaidra és állapotodra állítana össze neked tervet ahhoz, hogy egyre rugalmasabb és hajlékonyabb lehess, segíthet a személyes, vagy akár online konzultációval is ötvözhető nyújtás-tervezés.

Az eredeti állapotot és a te személyes céljaidat figyelembe véve állítom össze neked minden hétre a feladatokat. Csak annyit, amennyire időd van, mégis a lehető leghatékonyabban fogjuk kitölteni a rendelkezésre álló időt! A gyakorlatokat végezheted az otthon kényelmében, reggel, edzés után, vagy akár a család körében is.

Ideális megoldás, ha komoly céljaid vannak, vagy úgy érzed, nagyon messze van a nyújtott lábbal való cipőfűző-kötés. Akkor is jó ötlet, ha a távolság vagy bármilyen kötelezettségeid, az életmeneted miatt sem a csoportos, sem a személyes alkalmak nem kényelmesek.

Első lépésként kielemezzük a jelent, elmondod a céljaidat és a kereteket, amelyeken belül tervezhetünk. Megbeszéljük, milyen gyakorlatokat végzel szívesen, és mire van a legnagyobb szükség.

Több csomagból választhatsz: lehetsz teljesen online, de személyes alkalmak is beiktathatók, amikor összetettebb gyakorlatokat tanulunk, illetve korrigálom a feladatvégzést.

Vedd fel velem a kapcsolatot a Contact menüpont alatt, hogy megbeszélhessük a részleteket.